Kafa Tabani Derneği 2. Kongresi 23-24 Eylül 2016 tarihinde Sapanca’da başarıyla gerçekleştirildi

Kafa Tabanı Derneğinin 2. Kongresi Prof.Dr İlhan Elmacı başkanlığında 23-24 Eylül 2016 tarihinde Sapanca’da başarıyla gerçekleştirildi. Bilimsel toplantıya katılımcıların ilgisinin ve desteğinin büyük olduğu görüldü. Geçen sene yaptığımız ilk bilimsel toplantımızın ardından bu sene düzenlediğimiz 2. Kongremizin bir önceki toplantıya göre daha yoğun ve başarılı bir şekilde geçmesi kongremize katılan beyin cerrahisi ve kulak burun boğaz hekimlerince takdirle karşılandı. Bir kongreyi daha tamamlamanın sevincini yaşarken toplantımıza destek veren konuşmacı olan değerli hocalarımıza, katılımcılara, başta Prof.Dr İlhan Elmacı, Prof.Dr Yıldırım Ahmet Bayazıt ve Prof.Dr Özgür Yiğit olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.